خرید دلاری از سایت ها

خرید دلاری از سایت های خارجی ، دیگر محدودیتی ندارد ، خرید شما با پرداخت راحت !

برای سفارش پرداخت دلاری اینجا کلیک کنید

نحوه خرید کالا از سایت های خارجی                                                                         

احتمالاً تاکنون برای شما هم اتفاق افتاده است که به کالایی خارجی نیاز پیدا کرده اید و آن را در هیچ فروشگاه و یا سایت ایرانی پیدا نمی کنید. بعلت عدم آشنایی با روش های پرداخت ارز در سایت های خارجی  جهت خرید و دریافت محصول از یک سایت خارجی در ایران و غیره ممکن دانستن این موضوع، به جز خرید  کالا از سایت های خارجی به طور مستقیم هر روشی را برای رسیدن به آن کالا امتحان می کنید. در اینجا تلاش شده است توضیحات کاملی در مورد نحوه خرید کالا از سایت های خارجی و نکاتی که لازم است شما به آنها توجه نمایید ارائه شود.

فروشگاه های آنلاین ایرانی و خارجی، شباهت ها و تفاوت ها

نحوه خرید کالا از سایت های خارجی از نظر ماهیت خرید تفاوت چندانی با خرید های داخلی نمی کند. انتخاب کالای مورد نظر، اضافه کردن به سبد خرید تصفیه حساب و پرداخت آنلاین مراحل مشابهی هستند که در خرید از سایت های خارجی همانند خرید از سایت های داخلی طی می کنید.

کارت های شتابی داخلی جای خود را به کارت های اعتباری مستر، ویزا، امریکن اکسپرس و یا ابزارهای دیگر پرداختی مانند پی پال و ایزی رمیتنس می دهند. لذا شما نیاز به استفاده از یکی از این روش های پرداخت ارز در سایت های خارجی دارید و می بایست آدرس پستی، تلفن، کدپستی غیرایرانی و همچنین آدرس پرداخت کننده (Billing Address) را در اختیار داشته باشید.

آشنایی با زبان انگلیسی و مطالعه قوانین، محدودیت ها و رویه های کاری سایت مورد نظر در مراحل مختلف خرید ازجمله نحوه خرید کالا از سایت های خارجی، روش های پرداخت ارز در سایت های خارجی، هزینه، نحوه ارسال، هزینه ارسال، نحوه کنسل کردن سفارش و … نیز امری ضروری است.

به صورت خلاصه نحوه خرید کالا از سایت های خارجی شباهت زیادی با فروشگاه های داخلی دارد و چندان دشوار نیست. قبل از اقدام به خرید نیاز به بررسی امنیت سایتی که قصد خرید از آن را دارید می باشد.

مراحل خرید از سایت های خارجی

مطمئناً هنگام  خرید از سایت های خارجی مهم ترین چیزی که ذهن یک کاربر ایرانی را بخود مشغول می کند روش پرداخت ارز در سایت های خارجی و روش دریافت آن در ایران است.

پرداخت در سایت های خارجی

برای خرید از سایت های خارجی شما نیاز به کارت اعتباری بین المللی (ویزا کارت ، مستر کارت و ..) خواهید داشت. همان طور که می دانید ایران جزو 5 کشوری است که شبکه بانکیشان به شبکه بانکی و پولی جهانی متصل نیست و شرکت هایی نظیر ویزاکارت و مسترکارت هیچ خدماتی را در آنها ارائه نمی کنند. برای حل این مشکل چند راهکار برای کاربران ایرانی وجود دارد.

استفاده از کارت اعتباری دوستان

  • شما می توانید برای خرید از سایت های خارجی از کارت های اعتباری دوستانتان در خارج از کشور استفاده نمایید. بدین ترتیب شما می توانید با استفاده از شماره کارت، تاریخ انقضاء و کد 3 رقمی امنیتی کارت اقدام به خرید نمایید. لازم به ذکر است بعضی از بانکها با همکاری درگاه های واسطه ی پرداخت تأیید با پیام کوتاه از صاحب کارت می گیرند. لذا در این موارد لازم است هنگام خرید با دوست خود در ارتباط باشید.

استفاده از کارت های اعتباری داخل کشور

  • یکی دیگر از روش های پرداخت ارز در سایت های خارجی، استفاده از انواع کارت های اعتباری بین المللی که توسط شرکت های فروش پیشنهاد می شود. در سال های اخیر در ایران کارت های اعتباری بین المللیمورد استفاده متعلق به کشورهای اطراف از جمله آذربایجان، تاجیکستان و امارات توسط شرکت ها و صرافی های مختلف توزیع شده است. استفاده از این کارت های اعتباری بین المللی و اعتبار آنها از جمله مسائلی است که همواره دغدغه ی استفاده کنندگان از کارت های اعتباری بین المللی در داخل ایران می باشد. بسته شدن کارت های ارائه شده و بلاک شدن مبالغ موجود در آن تجربه ی بدی بوده است که کاربران ایرانی در مواجهه با برخی از این شرکت ها روبرو شده اند. یکی از بزرگ ترین بانک هایی که در سال های اخیر به کاربران ایرانی کارت ارائه کرده است رویال بانک باکو بوده است، که در سال 1391 شرکت ویزا بانک را به علت ارائه خدمت به کاربران ایرانی جریمه کرد و این بانک تا مرز ورشستگی پیش رفت و بسیاری از مبالغ کابران ایرانی بلاک شدند. علاوه بر این موضوع نرخ های شارژ کردن کارت ها، سرعت شارژ کردن کارت ها و داشتن اینترنت بانک برای چک کردن موجودی و تراکنش ها از دیگر دغدغه های کابران ایرانی بوده است. به هر حال در صورتی که با کارت های اعتباری بین المللی، اقسام آنها و روش های استفاده از آنها آشنایی ندارید، لازم است اطلاعات خود را با مطالعه مقالات مرتبط با انواع کارت های اعتباری بین المللی تکمیل نمایید.

استفاده از صرافی ها برای انجام حواله ارزی

  • راه دیگر از روش های پرداخت ارز در سایت های خارجی کمک گرفتن از صرافی هاست که البته گرانتر و غیرمتداول تر است. با افزایش ابزارهای پرداخت در سایت های خارجی به صورت آنلاین، پرداخت از نوع واریز به حساب بانکی امروزه چندان مورد استفاده فروشگاههای بین المللی نیست. در این روش برای پرداخت، صرافی مبلغ مورد نظر را مستقیماً به حساب بانکی فروشگاه مورد نظر واریز می کند که معمولاً همراه با کارمزد بالایی است. لذا این نوع پرداخت کمتر مورد توجه کاربران قرار می گیرد، اما در مواردی که فروشنده یا وب سایت تنها از این روش استفاده می کند اجتناب ناپذیر است.

استفاده از روشهای واسطه ای انتقال ارز

  • بسیاری از سایت ها و فروشگاه های بین المللی علاوه بر درگاه ویزا و مستر تراکنش های خود را توسط شرکت های واسطه ای پرداخت از جمله پی پال یا ایزی رمیتنس هم انجام می دهند. انتقال ارز در شبکه جهانی با توجه به گستردگی زیاد آن به راحتی شبکه شتاب ایران نمی باشد. از این رو شرکت های واسطه ای پرداخت این امر را امکان پذیر نموده اند. برای مثال پی پال از طریق ایجاد اکانت پی پال و جابجایی پول بین اکانت های پی پال این امر را ساده نموده است. در این خصوص لازم است توجه نمایید شرکت پی پال روی ایران حساسیت زیادی دارد و باید اطلاعات لازم در این زمینه برای انجام تراکش های پی پال را داشته باشید. برای کسب اطلاعات در این حوزه می توانید به مقالات تخصصی در مورد پی پال مراجعه نمایید.

top